Grafisch ontwerp

Aangenaam, ik ben Michel Poppen, eigenaar van Poppen Vormgeving en Communicatie.

Wat kan ik voor u betekenen?

Van het ontwerpen van folders, brochures, posters, banners, kranten, magazines, advertenties, kortom: alle communicatie-uitingen die er te bedenken zijn. Ik combineer mijn jarenlange ervaring met een passie voor kleur, vorm en design.

Ik kan u helpen met het uitdragen van uw boodschap. Naast het ontwerp kan ik u ook bijstaan met tekstuele adviezen en goed fotowerk. In het 12-jarig bestaan van Poppen Vormgeving en Communicatie heb ik een brede klantenkring opgebouwd, waaronder zowel ZZP-ers als middelgrote bedrijven en organisaties.

Poppen Vormgeving en Communicatie is een éénmanszaak. Dit heeft een aantal grote voordelen. Ook voor u! Ik kan mijn diensten voor een lage prijs aanbieden omdat ik geen duur pand, personeel en andere investeringen hoef te betalen. Bovendien zijn de lijnen kort. U heeft altijd contact met één persoon en dat zorgt ervoor dat u snel geholpen wordt en dat u zich geen nummer voelt. Klanten staan bij mij op nummer 1.

U bent van harte welkom om voor een vrijblijvend gesprek langs te komen. De koffie (of thee) staat voor u klaar. Samen kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn om mooie dingen te maken.

Tot die tijd mag u gerust een kijkje nemen in mijn portfolio…