Goede voornemens?

Wat zijn uw goede voornemens voor het nieuwe jaar? Uiteraard is het een mooi streven om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen of om nieuwe wegen in te slaan. Het zijn roerige tijden waarin wij misschien wel meer dan ooit de handen ineen moeten slaan om onze doelen te bereiken. Het ik-tijdperk is voorbij, de uitdaging van nu is om samen te komen en elkaar te helpen.

Uiteraard hoop ik ook op betere tijden, maar alles wordt in deze crisisperiode wel op scherp gezet. Onzinproducten maken geen kans meer en er wordt een beroep gedaan op onze creativiteit.

Sommige bedrijven denken dat ze creatief zijn en proberen via slinkse wegen het geld uit uw zak te kloppen. Ik ben ook al een aantal keren het slachtoffer geweest van een bedrijf dat webruimte verkoopt, zonder dat het voor mij duidelijk is op welke site dat is en met wie ik zaken doe. Ik word om het half jaar gebeld door een mevrouw (met een erg herkenbaar stemgeluid) die beweert dat ik haar telefonisch een belofte zou hebben gedaan om binnenkort mijn jaarcontract te verlengen, voor ‘slechts’ 400 euro. Zou mooi zijn als zulke pogingen tot oplichting langzamerhand tot het verleden gaan behoren. Laten we elkaar vooral helpen, en dan niet van de regen in de drup… Ik wens u een goed jaar!

stripje