Mobiele website

De vertrouwde desktop computer begint langzamerhand een beetje ouderwets te worden. Steeds meer mensen gaan mobiel het internet op. Maar heeft u uw website al eens gecheckt op een smartphone of tablet? Soms ziet het er dan niet uit. De oplossing is om uw webdesigner te vragen om de site ‘responsive’ te maken. Dit houdt in dat de site zich aan het formaat van het apparaat aanpast. Vooral horeca bedrijven zouden een goede mobiele website moeten hebben, zodat potentiële klanten gemakkelijk kunnen reserveren of het menu kunnen bekijken.

Waar moet een goede (mobiele) website aan voldoen?
1. De site moet snel laden (u als ondernemer heeft waarschijnlijk weinig geduld en uw potentiële klant ook)
2. De site moet overzichtelijk en simpel zijn
3. De contactgegevens moeten duidelijk te vinden zijn (geen scrollwerk)
4. Geen Flash gebruiken (wordt vaak niet ondersteund)
5. Niet teveel (sub)menu’s